Még bemutatlan

Moment Musicaux - No. 2.

A hat tételből álló sorozat második darabja fuvola szólóval, Csabay Zsuzsannának ajánlva. A kíséretet ezúttal is vonósokból, és rezesekből álló zenekar alkotja. Halgasson bele!
Teljes cikk

Nagybőgőverseny

A mű 2014-ben Lakatos László kérésére készült el. Különlegessége, hogy zenéje csakis a bécsi klasszika stílusát követi mind formailag, mind pedig hangzásban. Hallgasson bele!
Teljes cikk

Hárfantázia

A Hárfantázia című kettőshárfaverseny már a műfajában is egyedi, hiszen a zeneirodalom aligha találkozhatott korábban ezzel a műfajjal. A variációs mű két hárfára, és vonószenekarra lett írva a Virtuózok két hárfás géniuszának, Szauer Biankának, és Tóth Bettinának. Halgasson bele!
Teljes cikk

Bond Toccata

Ez egy musical joke - azaz zenei tréfa. Szüts Apor Rákász Gergely koncertorgonista felkérésére Johann Sebastian Bach népszerű d-moll toccata és fúgájának, valamint John Barry James Bond zenéjének keresztezését, egyfajta "mixelését" valósította meg. Hallgasson bele!
Teljes cikk

Moment musicaux

Versenyműtétel fagottra, és zenekarra. A mű egy hat műből álló ciklus első darabja, fagott szólóval, vonós, illettve zenekari kísérettel. Hallgasson bele!
Teljes cikk

Partiscum overture

A fúvószenekarra írt nyitányt kifejezetten Szeged város prögős, és hangulatos közegére íródott, a megrendelés is a Szegedi Tudományegyetem Zeneművészeti Karának Fúvószenekarától származik. Hallgasson bele!
Teljes cikk

Csellóverseny

Versenymű csellóra és zenekarra. A mű 2014. januárjában készült el, Baksa Krisztina megrendelésére. Az ősbemutató várhatóan 2015. október 1. Hallgasson bele!
Teljes cikk